Nyheder & arrangementer

Her vil vores kommende arrangementer, begivenheder og nyheder på kroen blive omtalt.

Kalenderen

Her har vi samlet alle relevante datoer for arrangementer på Hvidsten Kro.
 

Veteranbiltræf 2024

Søndag den 25. august 2024 byder vi atter velkommen til det årlige Veteranbiltræf på Hvidsten Kro, så sæt endelig kryds i kalenderen.
 
 
 
 

Veteranbil-træf på Hvidsten Kro

 
Søndag den 25. august 2024 afholdes det årlige og traditionsrige veteranbil-træf på Hvidsten Kro, så kom og oplev en hyggelig dag. De flotte biler vises frem og i kroen vil det være muligt at købe lidt godt til ganen. 
 
Kroen har åbent som sædvanligt, men på denne dag er det ikke muligt at bestille bord på kroen. Der vil være buffet i festsalen, som er åben fra kl. 11.30 - 14.00 og billet købes på dagen. Der vil ligeledes blive solgt pølser, slik, is og drikkevarer i haven. 
 
Sæt allerede nu kryds i kalenderen og vi glæder os til at se jer:

Søndag den 25. august 2022 kl. 9.00 - 16.00

 

På gensyn søndag den 25. august 2024

 
Juni 2017

Nyt museum på Hvidsten Kro

Det er ved fælles indsats lykkes Hvidsten Kro og Museum Østjylland at få de gamle fredede stald- og ladebygninger omdannet til et museum om Hvidsten Kros specielle historie og ikke mindst Hvidsten Gruppen.
De renoverede bygninger på Hvidsten Kro kommer ligeledes til at huse en samling landbrugsmaskiner og -redskaber fra det forrige århundrede, som primært er indsamlet af kroens nuværende ejer.
 

På Potten Hvidsten udlejer mobil toiletvogn

 
 
Vi udlejer mobil toiletvogn til mindre begivenheder, hvor det er gjort let og enkelt for dig. Vi tilbyder en toiletvogn med både herre- og dametoilet inkl. vandtank til håndvask. Hent selv eller få den leveret.
 
Fra 998,- kr. pr. dag. Læs mere på hjemmesiden påpotten.dk
 
 
 
   
  skilt
 
Bordbestilling
8647 7022
  Hvidsten Kro  ♦  Mariagervej 450, Hvidsten  ♥  8981 Spentrup  ♣  Telefon 8647 7022